hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Thursday, 29 November 2012

.. bintAng ..


 " j0m lepak kat k0ridor ujUng,  malam ni " 
hahaha .. ayat ni aQ slAlu gunE time f0rm 3 ,, haha


" kAlau rndu, pndAnglah bintang "

hahahahahaha ,,
td t'jUmpe fail mAse sk0lah .. mcm2 surAt k0i jUmpe ..
biase la, zaman sk0lah, mane boleh bwak nset, s0 main surt je la,,
tp bukan sUrat ngan pkwe, p ngan kwan sblah blik ,, HAHAHAHA ..
macam-macam kan time skolah dulu .. huhuhuhu ..

lucu tau kalau bace smule surat ngn mkcik blik sbElah tu ,,
entah la, rndu lak kat dy ,, HAHAHA ,,
jumpE skali dy pUnye bi0dta .. biase la zaman sk0lah dlu2 ..
lau ta mntak bi0data, mmg tak sah la kan? .. HAHAHA


empUnye bi0data ni la yg slalU lepak ngan k0i kt ujung k0rid0r ..
tg0k bintang! .. hm! .. 
dy pnah kate, " klAu rndu s0meone, pndAng la bntg " .. 
hahahahaha .. 
s0, start dri tu slalu la lepak kat ctu ,, hahahah ..
merepEk jep .. =) ..

wait2 ,, ade 1 lg k0i jumpe...
hahahaha ,, lagu!! ,, 



hahahaha ,, k0i pun ta engt nape dy bg lgu ni,,
myb sbb k0i mnat k0t, entah la,, da bzaman da mnde ni,, huhuhu
mane la ingat, kan? .. HAHAHA

entAh la, tu da jd knangan k0i utk thun 2008 ..
huhu .. tp yg pelik, surt dri dy je yg ade .. yg len sume tade ..
mane eh~ ade gak cari td, p ta jumpe pun,,
myb da buang k0t .. entah la,, HAHA ..

da la, mnde tu sume da tggl kngan jep..
mlAs na engt .. haha..
k lA, mntak dri dlU ,, huhu
assAlamualaikum ,,

Thursday, 15 November 2012

mUrsyidA ..



syidA ..

erm!, agak2 k0rang kEnal ta dy ni? ! .. huhuhu
tapE la, mst amAy yg ta knAl ,,
ni syidA, mase aQ p0m 4, dy ni p0m 1 ..
kAmi sebilik (upm) .. jUz knAl2 mcm tU je la,, 
ta sEmpat na bgAul sgt sbB mase awAl2 dlu dy an sibUk dgAn orEntasi..
aQ lak sibUk na pindAh bilik kAt blok A time tu..
lpas tu dy pindAh mrsm mUadzam shAh ..

hm!,, tp kAmi sEmpat la brAngkat, 
tp tA lame pun sbb timE tu aQ brangkat dgAn fArah ,,
huahuahuahuahua..
lpas pUtus ngan syida ni, trUs l0st c0ntact ..
tp skang kami contact smulA & thank t0 zAiniah ! ,, hehehehehe
sbb dy yg dApat kan n0 tel syidA utk aQ ,, HUAHUAHUA

dlu mAse knal dy, budak2 lg..
tp ni, haha,, nmpak kematangan muke dy,, huhuhu
besar da kamu ni eh..hehehehe
oke la, tu jEla yg aQ na cite ,,,
HAHAHAHAHAHA ,,
tibe2 tade idea ,, k la, mintak dri dlU la eh~
babai .. [n_n] ..

Monday, 12 November 2012

alhAmdulillah .. =)

knal ta sApe ni?! .. haha

adQ sy dgAn mA dy .. =)
hm!,, ni la alia, adQ angkat aQ!..
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu..
td jUmpe dy jap, erm!,, mmg jAp je pUn, ta sAmpai 5 mnit asEnye..
hm!,, tp tape la kan, dri ta jumpe lgsUng,,hm!,,
td pUn jUz bg adiAh bEfday dy je,, 
bErabad da k0i simpan,, hahaha,, berAbad la sngt,, kuikuikui,,

apE pun, alhAmdulillah,, =)
nsEb bek dy sUke adiAh tu, sbb timE bdAy dy aitu mmg tAk tau na bg ape..
tu jE yg t'nAmpak kt mate ni, ,s0, beli je la,,
huhuhuhuhuhu..

erm!,, ape p0n, h0pe hubungan kami ni kekal smpai bile2,,
insyaallah!! ,,
syAng adQ tau!! ..
k la, mAu bla dlU la, 
na bAsuh bju, esok na bAlik ip0h da ,, hm!,,
assalamualaikum .. [n_n] ..

.. kAmi ..

hari ni [ 11hb n0v ] kEnduri sEpupu aQ ,,
k.sUria ngAn mak ,,
huhuhu,, 
ni pEngantin p0mpuan,,
gAmba pgAntin laki ta clEar, ag pun asenye gmba suami dy ta pntg dsni,,
hahahaha...
ni kat rumah pgntin pompuan..
lokasinye di felda purUn ..
bt0lak dri umAh arEa kul 9, sAmpai areA kul 11..
nampak ta? .. nampak ta jAuh disitu?? .. huhu
erm!,, jauh gilak felda purun tu, engt an dekat,,
huahuahuahua... 

tape la, yg pAsti,,
hAri ni mmg gAlak la kit0rg bgamba,, 
hahahahahaaha..

abah, angah ngan anum ..
aku, anum, along ngan mak,,
qasyAh ..
sbenanye byk lg gmba, tp cukup la ni je,,
heheheheehehehehehehehehehehehehehehehehe..
ni 1 fAmily aQ g knduri ni,,
sEr0nok tau!! ..
tade sAat yg pling mAnis bg aQ slain bsame kUage tcinte,,
tu bg aQ la,, tak tau la bg k0rg!,, hehehe
bhgiA gilAk lau lEtak kluAge ni tempat teratas dlam hidup ni,, 
huahuahuahuahu,,
sayAng mak, abah, along , angah & anum ,,
heheheehhehe,,
sEm0ge kitE ditemukan smula disyUrga nnt ..
aaaammmiiinn, aammmiiinn, aaammmiiinn,,
~~~ [n_n] ~~~

Monday, 5 November 2012

hidUp ni ..............

dAlam hidup ni, kitE slalu nak kAn sEsuatu yg pErfect an..
yAng bErgaye, elEgant, mEwah, & sEmua2 tu la..
hM! mcm tu gAk aQ ..

bg aQ, sEmua mEnde hArian aQ, aQ nak sEmua yAng mEwah2 ..
tp tA tErmasuk pAkaian la..
aQ ta sUke fAshion2 ni,, hehehehehe
oke, bEbalik citE td.. hm!..
brAng mEwah, mcm nsEt ...
aQ nak nsEt yAng tipt0p je..yg biAse2 ni aQ ta pAndAng pun..
c0nt0h nye nsEt n9, aQ ta na pndg nsEt lEn.. sEdang an byk lg plihAn an..


klAu kEreta lak, aQ pAndang audi r8 jep, , krEte lAin aQ ta pAndAng ...
hahahhahahaha.. 


ni la kan hidUp ni, slAlu nak mEwah je,, 
dsEbabkan mEnde dUniawi mcAm tu, aQ jd lUpe yg aQ ni bukAn ank owg kAye,
bukAn ank kEtua kampung, bukAn anak pEgawai dAerah, bukAng ank pEnghulu,
bukAn ank dAto' , bukAn anak exc0 nEgeri, bukAn and bukAn lg!! ..
aQ jUz anAk pAkcik amirUdin & mAkcik fAtimah je..
abAh cUme pkErje lAdang hUtan yg owEz abis aN sehArian dy kAt kwAsan hutAn, 
utk cAri rEzki & nAfkah utk kAmi..
tp aQ lupe sEmua tu, ,
mAk pUlak jUz sUri rumAh yg slAlu sibuk an dri dgAn mEncangkul rUmput, bkAr smpah,
& sEmua tu la.. hm! ..

ni lA silap aQ, aQ mUdah lUpe ..
sElalu bUte dgAn kmEwahan dUnia..
tp lEpas dri 1 hal ni, tu yAng bUat an aQ sEdar btApe butE nye aQ slame ni..
stiAp yAng blaku mst adE hkmah, kAn?! .. 
hm!,, alhAmdulillah skang ni aQ sEdar & da tA mintak mnde2 mhAl kat mk & abh..

biA la, kAlau abh ngan mAk na bg ape2, aQ amik je..
tp tA na la aQ yg mintak .. huhu..
hm!,, s0, kAlau nAk bkAwan dgan anAk org kAye, aQ bukAn orgnye..
tp kAlau nak bkAwan dgAn anak dri klUage yg sEmpurna, aQ la org nye!!
HAHAHAHAHAHAHAHA ...


yUp!,, dgAn bErsyukur, kitE dpAt mEmenuhi kEperluan kitE! ..
sAy alhAmdulillah, thAnk y0u Allah f0r evErything! .. =)
sEmoge Allah mEmberkati kite! 
aaammminnn, aaaammmiiinnn, aaammmmiiinnn ..
..... [n_n] .....



Saturday, 3 November 2012

nAk bAlik ~ [-_-] ..


aQ nak bAlik kAmpung ler~
hm! ...


mgGu dEpan da stArt stUdy wEek!! ,,,
yEay!! ,, hahaha
tp, hm!,, lEct na wAt klAs la pUlak ..
bukAn tAkat kElas je, siap adE tEst ngAn kUiz lg ha ..
mEmang sAh2 la ta dpat na balik timE study wEek kAli ni,,
tp, nAseb bEk finAl kit0rg stArt mggu kedUa,,
HAHAHAHAHA ..
nAk gAk bAlik jugAk wEyh! ...
bUkan ape, sEmentare anUm gile tu cUti sem lg ni, bek aQ balik ..


dy bAlik u 19hb,, aQ abis final 24hb ..
mEmang ta sEmpat na jUmpe ,, huhu
erm! .. skEjap je mAse ni, tgok3 dA na final!...
huhuhu ..
nA mAsuk sEm 4 da !! ..
hm! ..
sEm 4? ! . ah!. malas na pk ~~
k a, nak blah dlU ..
mAu cari mkanan kt kdAi .. hahaha