hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Thursday, 9 May 2013

~ kebangkitAn rakyAt ~


bermula 12.50 a.m. [ 6hb 5 ],
mEjoriti org awam mnyuarakan psal ta puas ati dgn pru13 ni,
termasuk la aku *muke bangge* HAHAA..
dsbbkan bnyk pnyelewengan mase pru tu,
ds anwar dgan pnuh ciri2 pemimpin tu sebulat suara utk adakan himpunan!


and, alhamdulillah !!!! .. 
sbb himpunan ni da b'jaya memanggil berpuluh ribu org utk hadir,
alhamdulillah!! nampak tak, btape ramai org ta puas ati!..
tp aku tak g pun, tp alhmdulillah sbb ade pihak yg buat rakaman live kt klana,
wlaupun t'sekat2, tp alhamdulillah sbb aku b'pluang tgok situasi sbena ..
na harapkan tb krajaan ni, jgn harap ler~
& sepnjang 3 hari dri pengumuman tu,
aku da try mcm2 usaha utk mmbantu pr,,
aku harap, usaha aku tu tak sia2 & mndpt berkat dari-Mu..
&, aku akui , dsbbkan politik ni,
aku mule buat keje bodoh~ err..
mintak maaf~
s0, dgan b'akhirnya p'himpunan tu,
aku pun amik kputusan utk benti bkempen2 ni,,
err,, bukan nye aku ta na truskan pjuangan ni,
tp, aku pun na jge hati mak, along, angh ngan akak..
disebbkan politik, aku jd smakin keras kpale,,
err,, mintak maaf lg!,,


myb mlm ni,
trakhir kali utk aku update psal politik2 ni,
hahaha,,
tp komen2 tu, inshaAllah!! ,, hehe
err..
ape pun, aku na btau,
smngat aku ta pnah pdam oke ! ,,
aku tetap pilih roket, sbgai knderaan utama aku..
aku tetap pilih bulan, sbagai destinasi utama aku..
& aku tetap pilih keadilan, sbgai tunjang utama hidup aku!!
inshaAllah!! 
ya Allah, Kau berkatilah perjuangan kami,
dibawah pimpinan DS Anwar dan puterinya..
 
inshaAllah! ..
lawan tetap lawan!
yakinlah akan pertolongan Allah, nescaya Allah akn tolong!
ALLAHUAKHBAR!!

## salam reformasi ##


## [n_n] ##

No comments:

Post a Comment