hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Sunday, 2 June 2013

cerita kitA .. [^_^] ..


HAHAHAHAHAHA
* belum ape2, da gelak, err , SORRY *
hehe, okela2, na cite ni, 
td bukak almari lame, jumpe diari stengah dekad yg lepas..
ahahahaha..
ade 3, diari utk thun 2008, 2009 dgn 2011..


yg 2010 ade dua..
1 da ilang entah ke mane,
& 1 lg kene rAmpas dkat ostEl ,,
2012 lak, da benti tulis diari..
2013 da ta minat tulis diari, 
HAHAHAHA..

oke2, alang2 da jumpe td...
belek la balik, ape yg aku tulis~
err, ya Allah, malunye na ngaku aku yg tulis sume tu,,

hahahahaha,,
ayat ta matang lansung, entah ape yg dimerepekkan kt dlm tu..
err, nasib baik aku yg bace, klau org lain,, 
errr,, mau segan!! ,, hahahaha

dkat diari 2008 tu, ade psal aku kene denda ngan k.nisa..
aku, ckin ngan eno kne denda jd imam SEMINGGU!!..
hahaha,, aku ase na gelak guling2 mase bace tu, hahaha
time tu solat mgrib kot, ckin laaa..
dy kaco aku ngan eno solat, *time tu solat jemaah* ..
mule2, aku ngan eno da angkat takbir da,
tibe an si ckin ni dtg , dy ckp 'tggu la sy' ..
ktorg pun benti la smyg jap, pastu da masuk rakaat ke2,,

ktorg b3 ni masbuk la, tibe an mase tahiyat awal,
ckin dgan kompidennye trus bgun, yg aku ngan eno ni, mmg tahan gelak la kan..
ckin yg cegeng + malu tu, 
bole pulak dy duduk smule pastu pandang aku ngan eno yg smemangnye ta kusyuk,,
mmg gelak la kan!! ,, hahahaha
pastu , kitorg masbuk rakaat ke3 *rakaat terakhir* ,
lpas imam bg salam, , aku, eno ngan ckin bgun la utk rakaat strusnye,

erk, boleh pulak semua baris saf tu pandang ktorg , t'masukla imam!!
sbb ktorg duk saf pertama, HAHAHA..
mmg ta jd solat la kan, ktorg pun duduk smule dgan gelak2 tanpe rase bslah!
haha,, skali t'toleh blakang,
GILAK kau, exco kerohanian kat blakang ktorg !! ..

lpas abis mgrib, mmg kitorg be3 kene pggil la kan,,
and ...... SEKIAN .. hahahahaa
utk pgetahuan anda, time tu wardah jd imam! hahaha

oke, utk 2009 lak,
psal ktorg kne denda cuci stor sukan!!
kisah nye begini, 

ari tu ari jumaat, bile prep mlm, mmg mejoriti ta wat omwek, 
ye la, esok kan sabtu, HAHA, mmg heaven !!
ktorg study kt dewan mkan, 

time tu, tqah, sya, eno, ckin men BINGO!
hahaha,, yg aku tukang memerhati, hehehe..

ala, biase la men bggo, mmg bising la kan, dpt pulak ke ckin,
pastu, exco2 yg comel tu byk kali kut bg jelingan maut kt ktorg, 
bape kali dah dy warning, tp ktorg wat taktau je..
biase la, kami da form 4 oke, i'm SENIOR!, haha

takat jelingan & warning anda, ta buat kami goyang pun la , haha
tibe kan mase nak dekat last2 waktu prep tu,
boleh lak ckin g jerit "BINGO" dgan skuat ati ...
mase tu, mate semua t'tumpu kt ktorg..
& yes!, sblum abis prep tu, 
name2 kami & p'buat bising tegar kene pggil ,,
haha, so kene DENDA la kan,, ehehehee
pastu2, time fom4 gak, kami ade gaduh besa ngan para exco!
kes pasal sandal, HAHAHA
tape la, mlas na cite,,

kisahnye pnjg sgt! , 
next time, next day, next week ,next month @ next year,
baru aku cite , tu pun klau aku rajin, haha

haha, utk 2010, sorry ... tadok imbasan ingatan~
diari tadok,, 

hmm,, lpas bace diari ni, ase mcm na tulis smule laa ..
ye la, lg pun sem depan da sem last,,
aku na catat semua knagan aku ngan budak2 ruma aku yg super duper double triple quadrant kiut tu!! ,, hahaha, INSHAALLAH! ,,
oke la, ape pun, aku rindu time duk ostel bhaman tu!! , haha,,
batch 93 kt bhman, korg memg t'baik! ,, [n_n] ..




No comments:

Post a Comment