hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Friday, 14 June 2013

coretan aku ..


assalamualaikum ..

kami **tga gaduh skang ni , HAHA
...................................................................................................................


gmba hiasan semate2 ..

oke la, aku ase ni last aku update blog sblum alik ipoh~
erm!, kt ipoh nnt kompem2 aku ta dpt na update mnde alah ni,
sbb thap kelajuan tenet yg sgt 'awesome' tu bole mencacatkan idea aku..
hmm .. tp tape la, skang aku da ade diari, so bole la aku merapu dlm tu je, hehe =)

sbenanye aku ta ready lg na masuk sem 5 ni,, hm~
ta ready dgn muet, final projek, asignment, test, quiz, errr, bnyak la~
hm, tp na ta na, kene gak! .. hm!,
sem 5 ni, aku na try sehabis baik, inshaAllah 4flat tu target aku, 
ha? . ape? ckp kosong? . err, mane ade la!
hm!, series, ni last sem aku, & hope sgt yg ni mmg btui2 sem last aku! .
ta na fail, ta na repeat, ta na regret, @ ta na la smua2 tu,, hm!
cukup la skali! #_#


ermm..dear mr. muet + mrs. final projek ..
klau na taw, aku takot na masuk sem 5 ni dsbb kan korang! 
err, ya Allah, smoge dipermudahkan !, hm ..
series, aku ta pandai bi, grammar ERROR . .. err
final projek pun, aku tataw projek ape yg group aku wat sbenanye ..
err, yaAllah, #_# ..

erm!, lg 1, klau aku tade jodoh dgan 'dy' ..
tape la, aku redha! , hehe,, aku kan kuat!..
takat jlan kaki g klas + kdai blakang tu, aku da biase pun, , hehe
tape, aku oke, aku da besa, haaha
klau ade anjing yg na wat spoil, payung sakti aku ade, hehehe
oke anim, jgan bharap pade sesuatu yg ta pasti , oke! ,, 
hehehe,, yg penting aku terus blaja!, tu je !,,

hm!, pastu , kpade kamu bedua~


wish both of u, luck oke! ..
huu,, alia, smoge anda bjaye dpt kan 9a oke! .. 
& shima, kamu pun, smoge dpt dekan utk sem ni & sem depan~ hehe
always pray for u guys! , huhu
jge dri, jge solat .. & jge la semua2 yg perlu di jage, hehe
jgan lupe aku!, oke la ,
syg korg oke! ,, 

dan kpade kamu, kamu dan kamu..
mintak ampun & maaf klau slame ni, aku ade sakit kan ati kamu ..
maafkan aku, aku ni bukan la insan sempurna,,
maafkan aku eh~, hm ..
entah ape yg jd kt aku pd mase akan dtg, err,,
so, maafkan aku, andai aku pendek umo, mintak korg maafkan aku oke! 

abaikan bilik bujang aku tu haha
oke la, aku mintak dri dlu, 
jumpe lg di lain mase + hari + tempat + bulan,
wish me luck utk sem lima ni!, 
oke la, assalam .. =)


No comments:

Post a Comment