hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Wednesday, 11 September 2013

life . sem5 . busy

Assalamualaikum ..
huh. lame da ta mnaip, 
alang2 tenet tga laju nih, 
aku nak mengarut sikit , hehehehe

oke, skang da minggu ke 12 utk sem lima ni.
lg 2 mggu aku kene present final projek.
lagi 2 minggu lpas tu final exam da .
ya Allah, cepatnye mase b'lalu ..
series aku ckp, sem ni mmg agak sibuk .


sibuk dgan kelas, asgment, test, quiz,
final projek, masalah, tidur, bergelak-ketawa, 
online, wasap, insta, line, kakaotalk, wechat, fb, twiter,
HAHAHAHA
byk kan bnde lagha !

hmm .. 

huh,, series ! ari ni aku la manusia paling sibuk,, 
pg td kelas stat kul 8pg -> 10.30pg..
time balik umah, baru tringat kunci umah kat nadia,
nadia pulak g bengkel sebab nak test produk dorg ..
so, aku pun terpakse ikut teha balik umah dy yg agak jauh tu.
*jalan kaki , oke~

pastu sempat la tido sejam ..

kul 2.30ptg pulak aku g kampus smule ,
sbb nak setelkan final projek ..
dri kul 2.30ptg -> 7.30mlm ..
wlaupun juz ken ngan odah je yg byk perah otak, 
tp aku tetap rasakan tekanan minda . hmm..
tibekan sampai umah je, kene g pjumpaan wakil kelas lg ..
kul 8mlm , skali lg aku klua umah utk jalan kan tgungjawab ..
thank mira sbb sudi ikot aku , hahaha
thankz jugak kt zarul sbb sudi jempot & blanje minum . haha
lpas balik dri pjumpaan,  na kene smpaikan amanat pgerusi awam.
hmm,, kul 10mlm td baru aku btui2 free ..

ya Allah, bz nye aku ari ni ! ..
ta cukup tanah asenye nak bjalan,,
trase da aura2 bile da keje nnt ..
aku rase, aku lg sibuk dri lect . hahaha
tiap kali ade pjumpaan ke, @ ape2 event,
first aku akan tgok jadual aku !
haha, see ! da mcm bos besar ! . haahaha
tp tu la yg aku tga lalui skang ..
tp tape la, myb ade hikmah ,,
tp skang ni aku duk pk pasal dinner 23hb ni, err .
pening ~ 
sakit urat2 dgan tengkorak kepala aku nih,,
ya Allah, tabahkan hati hamba !, 
oke la, mintak diri dulu lah, 
assalam,,





No comments:

Post a Comment