hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Friday, 22 November 2013

:: f.i.n.a.l.l.y ::


alhamdulillah ..
semalam result aku klua,
yep, result utk sem akhir aku kt poli tuhh ..
spnjg 5 sem ni, mcm2 da yg aku blaja ..
tp antara semua, aku paling suka subjek hydraulic dgan hydrology !
ya Allah ! suke sgt subjek tuhh ..

err,, ehem ~
ni result aku utk sem lima nih .


so aku nak ulas sikit pasal result nih,
  • first, nmpak tak lmbg kpm tu? .. haha,, dulu lmbg kpt, skang da tukar kpm sbb poli kami da naik taraf ! in shaa Allah 2015 nnt da jd u .
  • tgok grade aku ! .. haha,, sem ni pling berwarna warni result aku, ade A, A-, B+, B, B-, C+ .. muehehe .. & alhamdulillah tade fail !
  • see. hydrology aku A solid ! ,, hepy gilak ! .. haha,, subjek pebret !
  • yep, pointer aku 3.23.. syukur alhamdulillah ! ekceli aku tak expect pun dpt 3 keatas .. sbb ade 4paper yg aku tak dpt jwab ! .. tapi alhamdulillah, Allah Maha Kaya, Dia bantu aku !
  • so, purata aku utk 5 sem nih, 3.27 ~ .. alhamdulillah ! .. susah jugak nak kekalkan 3 keatas ..yelah, aku ni bukan nye suke study, err.. *mmg ta sedar diri .. tp ape pun, syukur alhamdulillah
  • so, sem depan (2hb dis) , aku da start praktikal ! ,, yeay ! tak yah balik ipoh dahhh .. takyah jawab examm. yeayyy !  =)))

btw, tahniah kat mira, odah, teha ngan nana sbb akj sem nih !
jeles teramat sgt, tp tapelah, myb bukan rezeki aku , haha
hmm .. pastu smlm, akak comel tu !!! ,,
ya Allah, teruja keyh teruja ! ,,
hahaha,, gile ~ malas crite ..
next, smlm alia tepon ! .
haha . yeay ! nnt nak lepak dgan dy . hahahahaha.
3 paper lagi ! .. all de best sis !
hmm . oke la, yg pasti nnt ade org nak blanje aku !
ta sabar ! haha ..
okela2, da azan asar, mintak dri dulu ..
assalamualaikum


Wednesday, 13 November 2013

♬ cerita kami ♪


assalamualaikumm w.b.t
♥ 13 november 13 ♥

td klua, g bjimba dgan en.shima..
haha.. aku drive #cbs #manual
muehehe.. 
tragis gile bawak kete tuhhh..
ta reti kawal clutch >_<¦¦¦
bape kali enjin mati kt trafik light..
da tu dgan tersengguk2 enjin kete tuhh.. 
tp along ckp, tu pkare biase..
mase mula2 dlu pun, dy pun mcm aku..
*mati enjin kt trafic light
hmm..tp kesian adik akuhh sorg tuhh..
haiya, manyak soliii maaa..
in shaa Allah, lpas ni org lagi bhati2..   
err.. hmm.. lagi satu, tabik org tmloh, 
mase enjin mati kt trafik light, 
kete blakang tak honn pun.. huhu
tp kalau kt ipoh ni, kompem kene hon setiap saat.. 
alhamdulillah, nasib koi org temerlohh.  :))

ermm.. tadi tgok thor.. 
 besttt!  sbb ade lokiii..  haha
" ta daa "
lawak sehhhh. :))
pastu td get lunch kat kenny rogers..
err.. ekceli mkanan yg aku order tu, 
tak kene dgan selere aku.. 
muehehe..  mual tekak akuhh.. 
huhu.. ta abis pun makan..  
#pembaziran
skang ni pun rase len jep... 
err.. len kali ta na da mkan situuuu..  -,-

ape pun, best kot ari ni.. 
alhamdulillahh. kami masih bnafas  :))
tq dikkk..  len kali kite klua lagi ehh.. 
muahaha..  
syg kamu okeyhhh.  :))))

skang nih yg pasti, 
rase mengantuk yg menggununggggg..
mlm td tdo kul 4 lbeyhh.. 
bgun 7.30 *subuh gajah
hmm.. ngantukk.  
mase solat td pun bape kali menguap.. 
tp td mak suh kemas bilik nihh..
besok ade org na dtg,
pasang grill kt tgkapp..  huhu
hmm.. 

k, na mintak dri dlu.. 
assalamm ∩__∩ 


Thursday, 7 November 2013

♥ tujuh satu satu ♥

assalamualaikum w.b.t
hyy .. huiii .. hoiii ..
haha.. da lame ta update mnde alah ni .. 
*bz myb . :))
tp skang aku da stat cuti sem,
bahagia mengunung rasenye ..kikiki
harap sgt aku ta balik ipoh da lepas nii .
aminnnn :))

btw, skang budak2 da stat spm ..
yup, alia antara candidate spm 2013 ..
huhu.. ari ni paper bi kate nye ..


risau betul dy .. 
huhu.. apepun, org yakin adik bolehh !!
9a oke ! . :))

hmm .. buletin selanjutnye .
5hb ari tuh, ade org nak curi laptop aku ..
err .. brani betull .. =,=
time tu aku terkejut tau takk ..
tetibe je tgkap bilik aku terbukak ..
da tu, ade kayu pulak tuhh ..
time tu mak abah anum da tdo..
along angah lak klua ..
tggal aku seko2 yg jd saksi kejadian ..
 mmg aku jerit la . bhaha .. 
nasib abah dgar .. #alhamdulillah
lpas semua da reda, aku wasap mira ..
boleh dy main ngan aku . Haha..


ang suke buat aku gelak kann ..
wlaupun time tu aku sememangnye tga takot ..

oke, crite seterusnye ..
hmm .. ape eh ..
akceli aku nak crite yg aku suke sgt tahunn nihh ..
haha.. tp nnt la, tggu 31hb disember nnt ..
the end of the year, aku akn crite dri a smpai z ..
myb time tu entry aku pnjg mcm krgan bdak fom 5 
*myb haha ..
hmm .. oke la.. tade ape da na ckp ..

assalam :))