hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Friday, 22 November 2013

:: f.i.n.a.l.l.y ::


alhamdulillah ..
semalam result aku klua,
yep, result utk sem akhir aku kt poli tuhh ..
spnjg 5 sem ni, mcm2 da yg aku blaja ..
tp antara semua, aku paling suka subjek hydraulic dgan hydrology !
ya Allah ! suke sgt subjek tuhh ..

err,, ehem ~
ni result aku utk sem lima nih .


so aku nak ulas sikit pasal result nih,
  • first, nmpak tak lmbg kpm tu? .. haha,, dulu lmbg kpt, skang da tukar kpm sbb poli kami da naik taraf ! in shaa Allah 2015 nnt da jd u .
  • tgok grade aku ! .. haha,, sem ni pling berwarna warni result aku, ade A, A-, B+, B, B-, C+ .. muehehe .. & alhamdulillah tade fail !
  • see. hydrology aku A solid ! ,, hepy gilak ! .. haha,, subjek pebret !
  • yep, pointer aku 3.23.. syukur alhamdulillah ! ekceli aku tak expect pun dpt 3 keatas .. sbb ade 4paper yg aku tak dpt jwab ! .. tapi alhamdulillah, Allah Maha Kaya, Dia bantu aku !
  • so, purata aku utk 5 sem nih, 3.27 ~ .. alhamdulillah ! .. susah jugak nak kekalkan 3 keatas ..yelah, aku ni bukan nye suke study, err.. *mmg ta sedar diri .. tp ape pun, syukur alhamdulillah
  • so, sem depan (2hb dis) , aku da start praktikal ! ,, yeay ! tak yah balik ipoh dahhh .. takyah jawab examm. yeayyy !  =)))

btw, tahniah kat mira, odah, teha ngan nana sbb akj sem nih !
jeles teramat sgt, tp tapelah, myb bukan rezeki aku , haha
hmm .. pastu smlm, akak comel tu !!! ,,
ya Allah, teruja keyh teruja ! ,,
hahaha,, gile ~ malas crite ..
next, smlm alia tepon ! .
haha . yeay ! nnt nak lepak dgan dy . hahahahaha.
3 paper lagi ! .. all de best sis !
hmm . oke la, yg pasti nnt ade org nak blanje aku !
ta sabar ! haha ..
okela2, da azan asar, mintak dri dulu ..
assalamualaikum


No comments:

Post a Comment