hanimamirudin :)

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers

Tuesday, 17 June 2014

cerita aku di jelapang.


Assalamulaikum.hai evelibadihhhhhhh .

hari ni? ntah. aku rase mcm nak menaip je. so, tu sbb aku update blog.
erm.erm.erm.
ekceli, aku bru lpas stalk someone yg aku jumpe dkt jelapang hari tu.
haha. well. aku mmg hebat bab2 stalk org ni dan
penah dinobatkan oleh Prof. Dr. NorHasimah dgn Ir. Siti 'Amirah.
HAHAHA.

oke, pasal ni, aku juz crite dekat mira jee!
ntah. aku selese sikik klau dgn mira.
even dy ala2 alien sarkas keyel, tp dy tetap besties aku dkt ipoh,
haha. oke, lpastu aku pnah la tunjuk gmba budak tu dkt mira.
tp mira ckp 'tak henseng pun'. 'whatttt!! tak henseng kau cakapp!!'
aku rase mcm nk hadiahkan mira spek mate baru je, 
kasi dy nmpak jelas sikik. erghh. k sabar. nasib tak tunjuk kt shima.
kalau tak, jwpan dy mesti same mcm mira. HAHA. k serik!

oke, lpastu mira pun start la bukak story psl 'abg' tu.haha
mira ckp dy pun ade minat someone ni kt tmpat keje dy.
pastu aku suruhlah mira send gmba, HAHAHA.
dalam hati aku 'hensengg lagi budak jelapang tu'.
tp aku takde la ckp mcm tu dkt mira. kang kecik ati pulak.
hahahahaahahhaha. tp serius. aku gelak kot lpas mira send gmba tu.
pergh, kejam sgt ni. k k, tutup kes. haha

oke, kepada sidang pembaca yg dirahmati Allah.
mohon la doakan moge kami ade jodoh dgn insan2 yg diminati tu!
HAHAHAHAHA.

oke, entry kali ni tade gmba yg aku nk share.
sbb lappy aku bru je lepas format. kosong.
kalau ade pun, pic oscar. hahaha. 
takkan tetibe nk letak gmba oscar kan?
btw, aku nk cakap ni. aku sokong Brazil & Holland utk wc season ni.
knape brazil? . sbb ade oscar & cahill.
knape holland? sbb dorg kalahkan spain! HAHA.

oke lah. aku nak blah dulu lah. 
mood abah pun mcm ala2 alien hilang kapal je. KAHKAH
sblum dy serang bilik aku, baik aku blah.
oke la, wabillahitaufik wahidayah, wasalamualikum warahmatullahi wabarokatuh!